BogholderiGruppen
  Forside Profil Services Bogføring Economic Kontakt  
BogholderiGruppen - Bogholderigruppen, bogholderi, regnskab, bogføringsarbejde, budgetopfølgning, momsopgørelse, perioderegnskab, revisor, regninger, opfølgning

BogholderiGruppen
Birkegårdsvej 14
3200 Helsinge

Tlf.: 25 33 99 97
Skype: Bogholderigruppen

info@bogholderigruppen.dk


Bogføring

Bilagene bliver scannet ind (af os eller dig) Vi konterer og bogfører dine bilag. Der er adgang til den ajourførte bogføring døgnet rundt via internettet, hvor du til hver en tid kan udskrive lister, trække statistikker, se de indscannede bilag til de enkelte posteringer, og meget andet.
 

Vi har en næsten daglig kontakt med vore kunder og bliver en sparringpartner, som entusiastisk følger med i hvad der sker i dit firma.
 

Vi laver al materiale, afstemt og klar til revisor.
Vi samarbejder gerne med kundens revisor, som derved også kan få direkte adgang til systemet.
 

Du bliver frigjort for alle de administrative opgaver, og kan med god samvittighed koncentrere dig om dit firma eller holde weekend.
 

Du har som kunde altid et ajourført overblik over hvad du har til gode og hvad der skyldes væk, endvidere kan vi beregne ”cashflow” likviditeten løbende for den kommende periode.
 

Der er mulighed for at deles om opgaverne efter nærmere aftale f.eks. kan kunden selv foretage fakturering og vi kan bogføre og registrere indbetalinger fra kunder og alle andre bilag.
Vi udarbejder en individuel ”manual”, som beskriver hvilke opgaver vi laver og hvilke opgaver kunden står for og hvordan de skal laves. Endvidere strukturerer vi arbejdsgangen, så den bliver lettere for begge parter. Samtidig kommer vi med gode og nyttige tips, så begge parter får en lettere hverdag.